A Passion Kanggo laundry Luwih

Great Place to Laundry

Place gedhe kanggo Nampa Care

  • GC

Place Laboratory
Ing Laku Laundry

Maxsee Biologi Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2002, dumunung ing kutha Huizhou, Langkawi District. We sing spesialisasine ing ngembangaké lan mrodhuksi kapsul laundry lan macem-macem jinis reresik deterjen.

We duwe R & tim D kawangun dening profesional karo luwih saka 20 pengalaman years-. Ing lapangan, proses kontrol kualitas ketat sanget. Iki kanggo njamin kualitas produk kita. Kita wis padha pindhah ISO9001-2015. We nyedhiyani OEM lan Potongan layanan nduwur 500 Enterprises lan merek domestik misuwur. Ing saiki, kita gawé pods single laundry uga paten deterjen produk kita desain.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
Tampilan Online Chat!