A Passion Pikeun laundry Leuwih alus

Great Place to Laundry

Tempat hébat pikeun nampa Kamanusaan sarta Studi

  • gc

Tempat laboratorium
Dina Praktek laundry

Maxsee biologis Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 2002, ayana di kota Huizhou, Propinsi Guangdong. Kami specializing dina ngamekarkeun jeung ngahasilkeun capsules laundry jeung rupa-rupa meresihan detergent.

Urang boga hiji R & Tim D dibentuk ku professional jeung leuwih ti 20 pangalaman years-. Di sawah, prosés kadali kualitas urang pisan nu ketat. Ieu keur ngajamin kualitas produk urang. Simkuring geus kaliwat ISO9001-2015. Urang nyadiakeun OEM na ODM jasa ka luhur 500 usaha tur merek domestik kawentar. Dina jaman kiwari, urang ngahasilkeun peuteuy tunggal laundry ogé patén detergents produk desain urang.

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
WhatsApp Online Chat!